Tuesday, 18 October 2011

Duit bukan segala-galanya , tapi segala-galanya duit :)

Assalammualaikum n hai all .

Firstly , sory sangat2 lama dah fyra tak update belog tercinta nih . Dah berhabuk dan kusam dah . Mesti korg pun bosan nak lawat blog yang hodoh ni kan . Uwaaa . Nanges sesaat . HAHA . Ampun ya ibuk-ibuk bapak-bapak . Sebenarnya Cik fyra taknak cite pjg2 , kite straight to the point je ye . Sempena cuti sem yang berlangsung selama 1 bulan lebih ni , cik fyra ade join bisnes bagi mengisi masa yang terluang . Jadi , cik fyra nk kongsikan serba sikit pasal bisnes ni iaitu Infinity Downline .mesti korang ade terdengar pasal bisnes ni kan . Sebenarnya bisnes ni mmg betul . cik fyra dah buat eksperimen dan memang hasilnya berbaloi . Dalam masa 2 minggu je , cik fyra berjaya kumpul RM500 . Mungkin bg korang macam sikit kan, tapi sape je nak bagi 2minggu RM500 ? Cuba fikir balik , cik fyra ni student, so memang memerlukan duit . Jadi  dgn adanya Infinity Downline ni cik fyra boleh lah tampung perbelanjaan sikit2 . Cuti ni cik fyra target nak beli laptop . Sbb sbg student laptop adalah satu barang yang agak penting . Tak gitu ?

Jadi , di sini Cik Fyra cite skit pasal Infinity Downline ni ye .


Infinity Downline merupakan idea Peter Wolfing, iaitu Presiden Syarikat Multiplex Systems Inc, New York.
 Syarikat ini sudahpun 13 tahun di dalam industri Bisnes Maya khususnya dalam mencipta perisian dan sistem untuk mengendalikan bisnes maya. 

Visi Peter Wolfing untuk membantu orang ramai dalam permasalah kewangan. Bukan untuk mengikuti perniagaan yang bermodalkan ribuan dolar@ringit tetapi memberi kesempatan kepada orang ramai untuk menerajui bidang perniagaan internet dengan modal@pendaftaran yang rendah rm100@25usd kepada sesiapa yang ingin mencuba perniagaan ini.Maka Peter Wolfing melancarkan Infinity Dowline serta melebarkan produk syarikat ke serata dunia..

Infinity Downline mrupakan cabang dri compny beliau... ID dicipta pd sekitar March 2009... mula famous di Malaysia sekitar awal tahun 2010.

CARA-CARA NAK JOIN . DAN APA KAEDAHNYA ?

PERGERAKAN BISNESS NI :
CONTOH :

A Join u, u akan dapat RM100...
B Join u, dia akan reverse2up kepada UPLINE u..so upline u akan dapat RM100...
C Join u, u akan dapat RM100...
D Join u, dia akan reserve2up kepada UPLINE u..so upline u akan dapat RM100...
(Kenapa UPLINE sy yg dapat sedangkan org JOIN bawah sy????)
Inilah dinamakan SISTEM REVERSE 2 UP, KEADILAN BISNESS & IANYA AKAN MEMBERI FAEDAH JUGA KEPADA ANDA…
(Faedah apa????)
Ini dia faedah utk u...
UPLINE u hanya akan dapat 2 org sahaja DOWNLINE u...
CTHNYA : Selepas A,B,C,D selesai join…then ada lg nk join…E,F,G,H,I sampai Z contohnya join u…
Semuanya u akan dapat…UPLINE u dah xdpt apa2…SBB seperti sy cakap hanya 2 org sahaja u past kat UPLINE
Mcmna nak pass kan????...Semuanya system yg lakukan...anda xperlu risau…Tugas anda hanya ikut shj step yg diberikan bila anda JOIN...
Kadar Pendapatan anda :
U ada 10 downline contohnya, 2 orang dia akan reserve 2 up kat UPLINE u naty…
So tinggal 8 orang je kan???? 8org x RM100 = RM800 u dapat...
Lepas tu yang 8 org tadi juga akan buat perkara sama…dia akan pass kat u 2 org downline setiap satu...
So jadi 8org x 2org = 16org
16org x RM100 = RM1600
Dan juga berlaku perkara yang sama dimana 16 org tadi juga akan pass kat u 2 org...
16org x 2org = 32org
32org x RM100 = RM3200
Dan seterusnya akan berlaku mcm diatas lah...infinity…dia akan berkembang...mmg best bisness ni...
• Salam ...
Ok, kat bwah ni sy pOstkn detaiL biZ INFINITY DOWNLINE yg sy jLankan...bCa n fhami ok??..

The system is like game2 dlm facebook…
Sebelum kita main kita kene daftar dulukan...
Cthnye kalau main farm ville kene daftar dgn farm ville...
Kalau main ngan mafia wars kene daftar dgn mafia wars kan...
So sama dgn program kalau nak dpt duit kene la daftar dulu utk join program ni...
Baru dpt duit dgn login facebook anda...sama mcm konsep fb jugak..sy ade facebook, anda pun ade facebook...
Tapi sy tak nampak anda dan anda tak nampak sy selagi kita tak add masing2 kan…
So sama la dlm program ni utk sy dpt duit sy kenelah add orang yg nak buat duit jugak...
So caranya add dgn daftar dlm system infinity downline barula anda layak dapat duit...
Byrn pndftrn RM 100...then bila dh dftr awk blh jana pndptn tnpa had...
Kt cni kta promote sistem…if ade org join sistem ni under awk, awk akn dpt bonus RM100...
Tp awk tak perlu cri org, =org akn cri awk...
Slps dftr sy akn ajar sume tips2 utk buat org cri awk...

ni contoh gambar . korg bley tgk betul2 .




Ni gambar cik fyra bersama hasil selama seminggu :)

Menarik kan ? Dgn Modal RM100 , pulangan berganda-ganda . So sape-sape yg betul2 berminat boleh terus contact Cik fyra di talian 017-6356835 . atau boleh terus PM ke Facebook Cik Fyra ye . Thanx all . :)
Renung-renungkan dan selamat beramal :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
HAK CIPTA TERPELIHARA BY : CIK FYRA .