Monday, 3 October 2011

Anak Kembar . :)

Cerita ni cik fyra dpt daripada website Lawakjenaka . Just for fun . Kalau rasa agak tension ke ape ke , mehla baca kejap . Bagi cik fyra cite ni boleh lah tahan kelakarnya . Bagi korg tak tahu lah pulak kann .. -.-'


# Empat orang ayah sdang menunggu klahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas di riak muke mereka....


Seorang jururawat kluar dari bilik pembedahan lalu bekate kpade lelaki yang pertame, 
"Tahniah! isteri tuan slamat mlahirkan ank kembar dua."
"kembar dua !kbetulan pula,saye keje kat menare bekembar Petronas ,"kate lelaki yang petame dengan riangnye.
Gamba petronas twin tower

Beberape minit kmudian ,jururawat lain datang memberitahu kepada lelaki kedua,
"Isteri tuan slamat mlahirkan bayi kemba tiga.Tahniah!' 
"Apa?Kembar tiga!Saya bekerja dengan 3D corperation,kate laki yang kedua .
Setengah jam kemudian,seorang jururawat membritahu kepada lelaki ketiga,
"Tahniah !Isteri tuan slamat .tuan dikurniakan ank kembar empat" kte jururawat itu dengan tnang.
"kembar empat! Sungguh saya x menduga kejadian ini, saya pula bekerja  di Four Season Hotel,"kate lelaki ketiga dengan gembira .
Lelaki yg keempat lak mudar-mandir kegelisahan. Ketiga-tiga lelaki tdi berasa hairan melihat keadaan lelaki keempat itu. Mereke bertanya , "Apakah yg merunsingkan awk?"
Dengan prasaan gelisah dia menajwab "Saya bekerja di Seven Eleven."
HAHAHA . agak-agak korang kembar berapa lah pulak anak lelaki keempat ni ?
Renung-renungkan dan selamat beramal :)

5 comments:

Hishyamuddin said...

HAHAHA..kembar 7 tambah 11..

fyra roslan said...

haha . jadi 18 la. larat ke. adehhh

fyra roslan said...

haha . jadi 18 la. larat ke. adehhh

Cik tikah said...

cik tikah kerja kat menara berkembar tu. haha... tetiba je kan :p

fyra roslan said...

hahaha . kompem kembar dua cik tikah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
HAK CIPTA TERPELIHARA BY : CIK FYRA .