Sunday, 18 September 2011

5 cara nak HACK facebook orang :)

Hey-hey Assalammualaikum awak² . Nampak tak tajuk tu ? Apa ? Tak nampak ? Sape tak nampak tu eloklah g buad spek baru . HOHO * okaygurau je . Kali ni saya nak ajak awak² semua hack facebook org . Best tak ? best tak ? Best kannn . :p . Cara-caranya mudah je . 

.
.
.
.
.
.
Taraaaaaaaaaa ! Relax la . belum start lagi cara-caranya . HAHA :D
Okay , lets start it .


1. Korg mintak je password dia dgn muka slumber . *kalau dia bg tu mmg agak ****** la .

2. Usya password dgn email dia masa dia nak login .

3. Amek pisau dan tunjuk kat dia sambil mintak password dgn email *risiko terletak pada diri masing-masing.


4. G jumpa bomoh mintak password diorang .

5. Korg amek pisau , bunuh diri . Nanty korg bleh jadi hantu . Org kata kalau jadi hantu ni bleh nampak semua benda . HOHO . :)

HAHA . best tak cara-caranya ? Segala risiko terletak atas diri masing-masing . Sewajarnya, tak payah lah awak² nak hack facebook orang . Takde pekdahnya . Kesian kat mangsa-mangsa hack tu kan . Kite dh ade facebook sendiri , login jela facebook kita kan . Okayla setakat tu je yg Cik Fyra nak kongsikan . Renung² kan dan selamat beramal . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
HAK CIPTA TERPELIHARA BY : CIK FYRA .