Wednesday, 26 October 2011

Takde ape-ape pun .

Assalammualaikum n hai all .

Firstly sory sangat-sangat kepada awak-awak yang dah blogwalking saya , tp saya tak blogwalking balik . Skrg line bermasalah dan saya jarang-jarang sekali dapat online . kalau dapat online pun sekejap je . * sodeyh sobonar eh ni . Dan kepada yang dah jadi follower sy ,  terima kasih banyak-banyak . Walaupun saya masih baru dalam bidang blog ni , tapi sokongan awak la yang membuatkan saya terus bertapak dalam dunia maya ni . * tetibe baru aku perasan aku guna ayat skema . SAYA-AWAK . haha . Harap korang faham  bila aku jarang hupdate blog . tau tau ?

 Di sini aku nak amek kesempatan nak wish kat korang HAPPY DEEPAVALI especially yang berbangsa India . Kita kan 1Malaysia , bangga wooo ! Hehe . so , sempena ketiadaan aku nanti , korang sering-sering la menziarah blog aku ni ye . Kalau ade nampak serangga hinggap ke , korang halau la eh . Boleh ke tak boleh ? Baik ckp boleh sekarang sebelum aku bunuh nyamuk . Hoho . Over plak . Okay-okay . banyak plak aku membebel kat korang kan . Agak-agak da cair tahi mata korang baca kan . hahaha . Tak senonoh tul aku ni . 

Jadi , untuk hilangkan rasa kerinduan kat aku nanti , aku ade hadiah tuk korang . Ececey . Ade hadiahh tuuuu . suke tak , suke tak ? Mesti korang suke kan . haha . :) Tengoklah hadiah ni . Semua untuk korang yang aku sayangi . Agagagatai :D



Ni sepupu aku . comel tak ? hee :D




So tu lah dia hadiah untuk korang . Semua gambar tu gambar senyum . Walaupun hadiah aku ni tak nampak nilai dari luaran , tapi banyak nilai dari dalaman . Apa yang aku nak pesan , walau apepun benda yang korang buat , di mana jua korang berada , ringan-ringan kan lah untuk bersenyum . Bukan je mengikut sunnah Rasulullah SAW , tapi sebagai sedekah . Dan bila kita senyum ni , muka kita sentiasa nampak muda . Korang taknak ke ? Mesti nak kan . Pakej lengkap tau bila kita senyum ni . Jadi peribahasa yang boleh aku kaitkan dengan senyum ialah " kurangkan gula dalam minuman , banyakkan manis dalam senyuman " 

Okaylah sehingga bertemu lagi di entri yang lain . Semoga hari-hari anda sentiasa ceria dan bahagia disamping orang yang disayangi . Yang tua dihormati , yang muda disayangi . Amin .. :D Salam semua . Tatatititutu .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
HAK CIPTA TERPELIHARA BY : CIK FYRA .